Akutplacering

Meny

Förutsägbarhet och integration

Vi driver familjära HVB och stödboenden för barn och ungdomar, våra hus och lägenheter är belägna i trygga och mysiga områden i Göteborg. Vårt arbetssätt utgår från vedertagna metoder och vi lägger stor vikt vid starka relationer, förutsägbarhet och integration – oavsett de ungas kulturella eller etniska bakgrund.

Vi tror att människor mår bra av att arbeta i företag med goda grundläggande värderingar. Därför är vi engagerad i olika integrations- och välgörenhetsprojekt. En tradition vi har är till exempel att duka upp julbord till alla hemlösa försäljare av tidningen Faktum.

Livsanda Boende ingår i koncernen Livsanda Care vilka även driver Livsanda Assistans och Livsanda Fastigheter. Livsanda Assistans, grundat år 2004 av Maja Koppfeldt, bedriver personlig assistans i Göteborgsområdet och är grunden till dagens koncern.

Styrelse

Mathias Koppfeldt

Mathias Koppfeldt är en aktivt arbetande ordförande i styrelsen. Mathias är utbildad inom ekonomisk historia och media och kommunikationsvetenskap. Han har tidigare varit verksam inom media och fordonsindustrin. Mathias sitter i styrelsen för Livsanda Gruppen AB, Livsanda Fastigheter AB och i Förvaltnings AB Framtiden, moderbolaget för Göteborgs kommuns olika fastighetsbolag.

Maja Koppfeldt

Maja Koppfeldt är grundare av Livsanda Care AB och har varit verksam i bolaget sedan 2004. Maja har en Magisterexamen i Psykologi samt läser Psykoterapeutprogrammet med psykodynamisk inriktning vid Ersta Sköndal Högskola. Maja sitter även med i Göteborgs Hälso- och sjukvårdsnämnd och Psykiatriberedningen i Västra Götalandsregionen för KD, samt som ledamot i Företagarna.

Jan-Olof Ohlsson

Jan-Olof Ohlsson är ordinarie styrelseledamot i Livsanda sedan 2009. Jan-Olof är medgrundare av och VD i Business Control Partner som grundades 2008. Jan-Olof har tidigare arbetat som CFO på Sportmanship Scandinavia, Jeppesen Systems AB och Carmen systems AB som CFO. Jan-Olof är tillsatt i styrelsen på grund av sin erfarenhet som VD och CFO samt för hans företagsekonomiska och strategiska kunskaper.

Helena Ahldén

Styrelseledamot sedan 2016. Helena är regionchef för SSP, ett internationellt foodserviceföretag noterat på Londonbörsen, som driver varumärken som Starbucks, O'Learys, Max och WHS. Helena har internationell managementerfarenhet inom hotellnäringen och har tidigare arbetat som COO för Espresso House och managementkonsult på Milega med inriktning på organisation- och managementutveckling. Helena bidrar med sina erfarenheter av att arbeta med och utveckla koncept samt ledarskap inom servicenäringen.

Kom i kontakt med oss:

Vision

En drivande aktör i skapandet av ett samhälle där alla människor har lika värde och samma förutsättningar. Vi står upp och försvarar ett öppet klimat där alla får lov att vara som de är.

Värdeord

Engagemang, Trygghet, Livsglädje, Öppenhet

Till toppen av sidan